tirsdag 15. juli 2008

Anja og Christine

Siden Nina fikk sitt eget innlegg på bloggen, ville Anja og Christine også ha et.
Anja mener jeg vil ha problemer med å skrive dette innlegget siden det sannsynligvis vil ta flere år å få ned slike geniale tanker, meninger og ord på papir.
Vet ikke heelt hva (eller hvorfor) jeg skal skrive om disse tilbakestående skapningene, men lets give it a go.



Anja er et menneske med særdeles sær humor og spesielle hobbyer. Hun liker å samle på ting og er en samler av natur. Anja samler på alt! Skosåler, steiner, friemrker, sjokoladepapir, matrester og tyske pornofilmer, you name it - shes got it! I tillegg til å samle på ting deler Anja, i likhet med mange andre nettby brukere, en lidenskap for Digga-bilder. Hun liker også å kose seg med ordbok-lektyre, spesielt fra sverige.

Nok om Anja, la oss bevege oss videre mot Granlia 18b. Her bor nemlig Christine. Christine har en forkjærlighet for puslespill, lego og alle andre små leker som kan svelges eller settes fast i kroppens hulrom. Det er ikke få ganger hun i hu og hast har blitt fraktet til legevakten med leker stuck både her og der.
Heldigvis har hun ikke tatt store skader av dette. Ettervirkningene vil sannsynligvis vise seg om en stund. Når christine ikke stapper fremmedlegemer opp i kroppen koser også hun seg med Digga bilder.

Jeg må innrømme noe.
Det er rett og slett vanskelig å skrive noe om mennesker som Anja og Christine, i og med at de faktisk har endel problemer med seg selv. Et hvert forsøk på å virke morsom og vittig vil sansynligvis oppfattes som en invasjon av privatlivet deres.I frykt for å tråkke over grenser har det derfor vært svært vanskelig å skrive et saklig innlegg om dette vanskelige temaet. Å tulle med alvorlige problemer folk ikke kan gjøre noe med er (desverre?) fortsatt ikke lov.
Dette har resultert i spøker uten noen som helst rot i virkeligheten. (Bortsett fra samlingene til anja og fremmedlegene i kroppen til Christine..)

Til slutt vil jeg bare si at jeg IKKE tar ansvar for den fantastisk dårlige kvaliteten på dette innlegget.

0 kommentarer: